PMflex [ NO ] |

FAQ

• Samtlige rør med unntak av stive halogenfrie rør 320N er godkjent for innstøping.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, alle kabler som omfattes av CPR, oppfyller disse kravene.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, alle våre tomrør og foretrukne produkter står oppført i Svanens husproduktportal. I Danmark, Norge, Finland og Baltikum står de oppført i Nordic Ecolabel. Mange av produktene oppfyller dessuten Svanens poengkrav for elinstallasjonsrør.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, både våre fleksirør og stive rør er klorfrie.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Ja, under respektive produktside fremgår det hvilken vurderingsgrad produktene har i både «Sunda Hus» og «Byggvarubedömningen».
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Alle tomrør bortsett fra de svarte UV-bestandige fleksirørene, det foretrukne sortimentet og xWire-sortimentet er metermerket og dermed enkle å mengdebestemme.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Våre stive og fleksible UV-bestandige rør samt UV-bestandige skjøtemuffer er godkjent for utendørsbruk. Dessverre er våre rør per i dag ikke godkjent for legging i bakken.
    Var denne artikkelen til hjelp?
  • Det er en smart emballeringsløsning som effektiviserer installasjonen vesentlig, siden fleksirøret ligger i en retning som gjør at det ikke bøyer seg når det trekkes ut, noe som er ideelt når installasjonen gjøres av bare én person. Løsningen finnes både som boks og ring. Boksen er laget av et robust materiale med PE-behandlet Solid Board, som er fukt- og slitasjebestandig. Boksen egner seg ypperlig på byggeplassen, siden den er enkel å oppbevare og stable. Ringen leveres i fukt-, regn- og smussbestandig plastemballasje, og den er enkel å håndtere og lett å bære med seg.