PMflex [ NO ] |

Solutions

housing

Bolighus

Pmflex leverer først og fremst løsninger til bolighus, kontorer, offentlige lokaler som skoler, og kommersielle lokaler som butikker og lager. Oppussing av bolighus og kontorer blir også en stadig viktigere del av virksomheten.

E-Mobility

E-mobility-løsningene er et marked i rask vekst.


Solkraft

I tett samarbeid med solkraftindustrien har vi utviklet løsninger som bl.a. ferdigkablede solkraftrør. Når vi har troen på noe, implementerer vi det. Vi liker utfordringer og ønsker å oppnå mer, vi vil ha en positiv innvirkning på samfunnet vi lever i. 

Industri

Vi hjelper industribyggsektoren med å optimere bygningene. Vårt omfattende produktutvalg er utviklet til å møte behovene for oppfyllelse av standarder, kvalitet og anvendelighet. Vi tilbyr løsninger som bidrar til både høy kundetilfredshet og lav miljøpåvirkning.

Kommersielt

Våre halogenfrie produkter anbefales i bygninger med mange besøkende, som handlesenter, flyplasser, stasjoner, skoler, hoteller, sykehus etc., og steder med verdifulle gjenstander som museer, IT-sentre etc. Med vår omfattende erfaring kan vi hjelpe kundene våre med å ta prosjekter fra idéstadiet til ferdig gjennomførelse.

Elektrisk utendørs

Vi har et utvalg av kvalitetsprodukter som er egnet til utendørs installasjon. Uansett om prosjektet dreier seg om skole, handlesenter eller boliger, kan Pmflex skape de riktige forutsetningene for et bærekraftig prosjekt. Med vår ekspertise kan vi hjelpe deg med å velge de beste løsningene for hver installasjon.