Effektive installasjoner

Vårt fokus ligger på å forenkle hverdagen for deg som installatør. Med moderne teknikk og innovative løsninger, gir vi deg de rette verktøyene for at din hverdag skal bli så bra og effektiv som mulig.

Pågående referenseobjekt

Norra Tornen / Stockholm

Norra Tornen – Et bygg med internasjonalt preg!

Norra Tornen i Vasastan består av to bygninger, Helix og Innovationen, og til sammen rommer de 300 boliger. Med sine 38 etasjer, kommer Norra Tornen bli innerbyens høyeste bolighus. All strøminstallasjon blir utført av Luminus Koepke.

Humanisten Göteborgs Universitet / Göteborg

En omfattende gjenoppbygning av Humanisten i Göteborg hvor El-Finess har oppdraget som installatør.

Nå er det lagt en stor innsats på Göteborgs universitet og Akademiska Hus. Nye møterom med bl.a. restauranter, undervisningslokaler og kontorer skal bygges. Prosjektet blir gjort i ulike etapper, i nåværende Humanisten, kommer fløyene til å lenkes sammen for å skape kommunikasjon mellom husene.

Eksisterende bygninger vil bli oppgradert når det gjelder standard, installasjon og tilgjengelighet for å skape pedagogiske miljøer.

Stadskajen / Landskrona

Et storslått prosjekt på en førsteklasses beliggenhet i Landskrona bygges boliger og hotell.

GC gruppen AB har som koordinerende installatør, inngått avtale med PEAB om å utføre alle installasjoner i det store hotell- og leilighetsprosjektet Stadskajen, også kjent som Jönsaplan.