Vi vil forenkle hverdagen for deg som installerer

På PM Flex har vi et stort engasjement og en vilje til å forenkle hverdagen for deg som installatør. Med moderne teknikk og innovative løsninger, gir vi deg rette verktøy for at din hverdag skal bli så bra som mulig.

PM Group har levert produkter av høy kvalitet siden 1992, og vi drives hele tiden av å utvikle et produktsortiment som er ekstremt lettarbeidet, brukervennlig og fleksibelt i både design og funksjon.

Halogenfrie produkter for økt sikkerhet

Ved å bruke halogenfrie produkter i stedet for PVC, øker du sikkerheten betydelig. PM FLEX halogenfrie rør er betydelig mer motstandsdyktige enn PVC mot høye temperaturer og er derfor mye sikrere i tilfelle brann ettersom de ikke gir fra seg noe saltsyre, en giftig og etsende røyk som avgis når PVC brenner. I tillegg avgir halogenfrie produkter en minimal mengde tett røyk ved brann, noe som gjør evakueringsveier og nødutganger mer synlige.

Dette gjør at våre halogenfrie rør anbefales spesielt i bygninger designet for å romme et stort antall mennesker som kjøpesentre, flyplasser, skoler, hotell, sykehus etc.

Oppført i Svanens husproduktportal

Produkter i PM FLEX foretrukne sortiment, våre fleksible tomrør og våre stive rør er oppført i Svanes husproduktportal, noe som innebærer at de kan brukes i svanemerkede bygninger. Produktene oppfyller også Svanens poengkrav for eletriske installasjonsrør.

Ergonomiske løsninger

Ettersom vi hele tiden jobber for å forbedre og forenkle hverdagen for installatøren, ser vi mye på produktets brukervennlighet. Alle våre produkter har smarte funksjoner og er ergonomisk designet. Med vår seneste Rock n Roll-innovasjon, reduserer du arbeidsbelastningen siden du får med deg opp til hele 300 meter ferdigtrukket eller k-rør på hjul, uten tunge løft! Miljøaspektet finnes alltid med oss, den tomme Rock N Roll trommelen kan resirkuleres, man returnerer den og får erstatning for den via www.returtrumma.se